Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie są obiawy uszkodzonego łożyska oporowe????U mnie pojawił sie taki problem....Przy puszczaniu sprzęgła tak dokładnie na pół sprzęgle słychać z okolic skrzyni taki pisk podobny jak by się ślizgał pasek klinowy..Ten dzwięk czuje że jest przenoszony po pedale sprzęgła.

Ja podejżewam że może to dżwięk łożyska oporowego ale głowy nie dam.

Może mieliście już taki objaw ..... :D :D :D :?: :?: :?: :?:

E34 1988r 2.0l 12v M20

E36 1.8i 1996r sedan.

Opublikowano
najgorsze to ze to jest mala pierdola a duzo sie trzeba naodkrecac i napocic zeby wymienic :/.....tak samo jak wszelakiego rodzaju simmeringi ktorych koszt rowny jest 5 zl......a roboty od groma...Mowie o simmeringu an walku - ktory dosyc czesto leci..:/

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
a wyjmował już ktoś skrzynie w M20 ??????powiem wam że ja wyciągałem tylko w fso i właśnie zastanawiam sie czy to robi sie w podobny sposób, czy są jakieś problemy zwiazane z wyjęciem skrzyni :D

E34 1988r 2.0l 12v M20

E36 1.8i 1996r sedan.