Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, jestem tutaj nowy ale śledze wasze forum już przeszło dwa lata i dowiedziałem sie naprawde wielu ciekawych rzeczy. Na BMW choruje już bardzo długo i w końcu przyszedł czas na zrealizowanie marzenia. Przeszukałem allegro i znalazłem fajna E36

http://moto.allegro.pl/item256931571_bmw_e36_coupe_mtechnic_2_0_6_cylindrow.html

mam kilka pytań na które mam nadzieje pomożecie mi znaleźć odpowiedz :

- Zastanawiam sie nad tym czy jest to M- pakiet bo z zewnatrz widać elementy ospoilerowania z M-pakietu ale np. fotele skórzane już nie są.?

- Wiem ze zdjeć cięzko coś wywnioskowac, ale może spróbujecie, co sadzicie ogolnie o tym aucie czy jest coś co was nie pokoi?

-Czy może ktoś zna ten samochód ?

- Czy w tym roku były już silniki M50 na vanosie ?

Prosiłbym o wasze opinie Serdecznie pozdrawiam i przepraszam z góry za błędy.

Opublikowano

Zderzak z przodu jest imho nieorginalny. lusterka dołożone z M3 no i ten napis z tyłu :mad2:

m-pakiet poznasz po czarnej podsufitce, fotele były osobno. Dziwi mnie brak obrazków na wajchach regulacji fotela.

Równie dobrze może to być auto z 4 pospawane. Zadzwoń, pogadaj, popytaj, niech da więcej zdjęć. Silnik to raz, wnętrze to dwa.

czy mnie się wydaje, czy listewki ma pomalowane w kolor auta?

Opublikowano
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, jestem tutaj nowy ale śledze wasze forum już przeszło dwa lata i dowiedziałem sie naprawde wielu ciekawych rzeczy. Na BMW choruje już bardzo długo i w końcu przyszedł czas na zrealizowanie marzenia. Przeszukałem allegro i znalazłem fajna E36

http://moto.allegro.pl/item256931571_bmw_e36_coupe_mtechnic_2_0_6_cylindrow.html

Witam.

Jak dla mnie autko wygląda ciekawie.

Zastanawiam sie nad tym czy jest to M- pakiet bo z zewnatrz widać elementy ospoilerowania z M-pakietu ale np. fotele skórzane już nie są.?

- Czy w tym roku były już silniki M50 na vanosie ?

Tak,od 92 albo 93 juz były...

Zderzak z przodu jest imho nieorginalny. lusterka dołożone z M3 no i ten napis z tyłu

Zderzak wygląda na oryginał tylko ta dokładka na dole-nie...Nie widać czy a poprzeczne żeberka.Lusterka M3 występowały w M-pakiecie.

Mnie zastanawia jedno-wydaje mi się albo grill jest...krzywy(tzn jedena nerka jest wyżej druga niżej),ale może to kwestia zdjęcia.I kierownica-czy w M pakiecie nie było trójramiennej o średnicy 385mm(bynajmniej nie ta co na zdjęciu widać)?

Najlepiej jak by ktoś obejrzał to autko.

Pzdr

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano

m-pakiet poznasz po czarnej podsufitce

W M power wychodziły z czarną podsufitką a nie M pakiet,nie wiesz nie pisz :mrgreen:

Nie, Losiu75. W ramach M-pakietu mozna bylo zamowic czarna podsufitke. Widzialem np. ostatnio E36 323Ti, ktory mial M-pakiet i wlasnie czarna podsufitke.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano

W M power wychodziły z czarną podsufitką a nie M pakiet,nie wiesz nie pisz :mrgreen:

Nie, Losiu75. W ramach M-pakietu mozna bylo zamowic czarna podsufitke. Widzialem np. ostatnio E36 323Ti, ktory mial M-pakiet i wlasnie czarna podsufitke.

Z tego co mi wiadomo emki wychodziły tylko z czarnymi podsufitkami i to jest standard emka i czarna podsufitka.

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo emki wychodziły tylko z czarnymi podsufitkami i to jest standard emka i czarna podsufitka.

Tak, ale nie tylko M-ki mialy czarne podsufitki.

Krotko mowiac wynikanie jest w jedna strone:

M-power->czarna podsufitka,

ale !(czarna podsufitka->M-power). W M-pakiecie tez byly.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i