Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mogłby mi ktoś polecić jakiś dobry warsztat montujący gaz do E34 525iA na Śląsku?Chodzi oczywiście o sekwencję.Mile widziany adres/telefon.

Pozdrawiam

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano
Witam.Mogłby mi ktoś polecić jakiś dobry warsztat montujący gaz do E34 525iA na Śląsku?Chodzi oczywiście o sekwencję.Mile widziany adres/telefon.

Pozdrawiam

Dołączam do pytania. Mam OMVL-a który nie chodzi tak jak trzeba. Kto mi to ustawi dobrze?

Pozdrawiam

• Członkowie klubu
Opublikowano

Polecam gorąco ten warsztat

http://www.gazautomix.pl/autogaz.html

Mogę go zarekomendować z pełną świadomością ponieważ jeździłem 3 samochodami, w których montowali gaz. Ostatnio moj znajomy jechał aż z Bełchatowa poprawić u nich instalację do Passata VR6, którą inni "fachowcy" totalnie spieprzyli. Właściciel Pan Krystian to naprawdę chodząca encyklopedia jeśli chodzi o instalacje gazowe. Co więcej, jeśli do pewnych typów silników potrzeba instalacji wysokiej klasy, bądź w ogóle się nie nadają do gazu to stawia sprawę jasno. Na pewno nie będziecie zawiedzeni :cool2:

Opublikowano

Dzięki :) .

A która z tych:

Prins

BRC

Tomasetto

Zavoli

Landi Renzo

AC

KME

AEB

AGC

Firm polecilibyście?

Czy do automatów są jakieś specjalne instalacje?

Pzdr

Opublikowano

Może ktoś powiedzieć coś na ten temat?Sprawa jest pilna. :modlitwa:

Pozdrawiam

• Członkowie klubu
Opublikowano
Zadzwoń do Pana Krystiana, na pewno uzyskasz szybciej odpowiedź od niego. Co więcej to będzie odpowiedź człowieka który wie co mówi i na pewno rozwieje wszystkie Twe wątpliwości :cool2:
  • 2 tygodnie później...