Skocz do zawartości

Jakie łozyska tyl e36 320i 1992 ABS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
od 1,6 i 1,8 nie będą pasowały bo tam są bębnowe hamulce. Dobra łożysko to koszt ok 150 zł.

Sorki, ale trochę się nie zgodzę. Ja mam e36 1,8 (m40) i z tyłu tarcze - na 100 % nie było przeszczepu. Nie wiem od czego to zależy, że tak jest. Widziałem co najmniej już 3 bety z tarczami z tyłu. Jedna była 1,6 - fakt, że ten egzemplarz mógł być rzeźbiony :duh:

Niedawno zresztą gdzieś widziałem post o tym czy w 1,6 - 1,8 były tarcze z tyłu.

To tak schodząc z tematu trochę :mrgreen:

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jesli masz bebny :

zestaw CX 78,00,łozysko Polskie FŁT 58,00,łozysko SNR Francuskie 95,00,RDL ponoc montowany w fordach tez pasuje do BMW to koszt 100,00

Jesli masz tarcze:

to ceny sa nastepujace FAG niemiecki: 90,00 , SNR Francuski 106,00

Przesyłka 9,50 Poczta Polska

Zapraszam do zakupu

www.pheltom.pl

Tel:34 3635728

Tel/FAX 34 3710197

Pozdrawiam

Jest taka rzecz dla której warto żyć!

Moja trójeczka.

Nowe,markowe części samochodowe:

Jesteśmy na allegro nick: "Wochu01"

TEL:502-959-955

Opublikowano

Nie prawda że tylko SKF górna półka łożysk motoryzacyjnych to zarówno FAG montowany w większości vw,seatów,bmw i mercedesów.Jak i SNR montowany w peugeotach i renault.Wiem coś o tym bo sprzedaje to na codzień do pionierów ostatnich lat zalicza się tez japoński NTN który produkuje świetne łożyska zarówno motoryzacyjne jak i przemysłowe!

Osobiscie założył bym FAG do bmw FAG i SKF jeden poziom a różnica w cenie ok 40,00pln tak więc to można przeznaczyć na mechanika który to łożysko wymieni!

Jest taka rzecz dla której warto żyć!

Moja trójeczka.

Nowe,markowe części samochodowe:

Jesteśmy na allegro nick: "Wochu01"

TEL:502-959-955