Skocz do zawartości

Jest ktoś zainteresowany alu 16'' BMW E46 E36??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2000rok prod,wiecej info 0600383605

Edytowane przez dandi703

Opublikowano
  • Autor

to s atylko zdjecia pogladowe żeby zobaczyc model felg,moje sa takie same, w idealnym stanie,tylko jedna ma delikatnie przytarty rant,można to tak zrobić że nie będzie tego widać

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f08efe7604a1d20f.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5ef5064de9b14e2f.html

Na moich są opony Michelin lato 205/55-16 4 szt. z 2004 roku,stan 3-4 mm

Sprzedaje z oponami

Cena 1650 zł

tel 0600383605

Opublikowano
Na moich są opony Michelin lato 205/55-16 4 szt. z 2004 roku,stan 3-4 mm

Sprzedaje z oponami

Cena 1650 zł

tel 0600383605

Zycze powodzenia w sprzedazy przy takiej cenie i lysych oponach :duh: przeciez to tylko 16`...

A tak na marginesie to jest stosowny dzial do takich ogloszen....

Opublikowano
  • Autor

Kolego!!

opony sa tutaj dodatkiem

Cena jest taka ponieważ felgi nie były malowane,ani prostowane,sa to oryginały BMW.Wysokośc bieznika mierzyłem od punktów kontrolnych a nie w najgłębszym miejscu.

Jak wolisz to kup sobie 16 jakiejś włoskiej firmy albo uzywane z BMW po dachowaniu lub czymś podobnym.

Cena jest adekwatna do stanu felg.

Jak ktos sprzedaje za 1000zł to napewno coś jest nie tak.

A dałem ten temat tutaj przez przypadek,poprawiiłem to i dodałem w dziale części.

Opublikowano
Kolego!!

opony sa tutaj dodatkiem

Cena jest taka ponieważ felgi nie były malowane,ani prostowane,sa to oryginały BMW.Wysokośc bieznika mierzyłem od punktów kontrolnych a nie w najgłębszym miejscu.

Jak wolisz to kup sobie 16 jakiejś włoskiej firmy albo uzywane z BMW po dachowaniu lub czymś podobnym.

Cena jest adekwatna do stanu felg.

Jak ktos sprzedaje za 1000zł to napewno coś jest nie tak.

...No nie do końca mogę się zgodzić z ta wypowiedzią. Ostatnio kupiłem 4 felgi 16' oryginalne BMW, w bdb stanie, tylko jedna z delikatnym przetarciem+ 2 opony zimowe pirelli snowcontrol 6mm bieżnika, za cenę 650 zł za komplet. Już są po wizycie u wulkanizatora, wywarzone i potwierdzone, że wszystko jest w porządku. Więc uważam, że jednak trochę przesadziłeś z ceną. pozdrawiam

Opublikowano
nie troche a bardzo przeszadzil. za taka kase to mozna wyrwac 17" w dobrym stanie.
Wszystko o dieslach BMW .::: http://www.bmw-diesel.pl :::.
Opublikowano
...No nie do końca mogę się zgodzić z ta wypowiedzią. Ostatnio kupiłem 4 felgi 16' oryginalne BMW, w bdb stanie, tylko jedna z delikatnym przetarciem+ 2 opony zimowe pirelli snowcontrol 6mm bieżnika, za cenę 650 zł za komplet. Już są po wizycie u wulkanizatora, wywarzone i potwierdzone, że wszystko jest w porządku. Więc uważam, że jednak trochę przesadziłeś z ceną. pozdrawiam

Z ciekawości zapytam gdzie takie tanie felgi kupiłeś?

Pozdrawiam

Krzysiek

Opublikowano
  • Autor
Obniżam cenę do 1450zł
Opublikowano

Z ciekawości zapytam gdzie takie tanie felgi kupiłeś?

Namierzyłem na allegro, pojechałem, kolega wyjeżdżał nazajutrz za granicę (wcześniej sprzedał bmw) no i się udało. potargować!

Opublikowano
nie troche a bardzo przeszadzil. za taka kase to mozna wyrwac 17" w dobrym stanie.

Za swoje 17 zapłaciłem 1 tys.zł i jestem bardzo zadowolony. :dance:

Opublikowano

felgi ładne ale bez rewelacji.

obniż cenę albo będą ci zalegać w garażu :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ignorujcie go, ten koles ma zamazany swiatopoglad.

ostatnio spotykany na forum calibry (sic!)

wiecznie do kazdego ma pretensje bo to przeciez krolewicz w beemwu

Opublikowano

Ja kupiłem 16 za 500zł na allegro tylko z łysymi oponami, oryginalne BMW w stanie idealnym, nigdy nie prostowane i nie malowane. Okazje sie zdarzają tylko trzeba dobrze szukać. Wzór klasyczny ale za 500zł sie skusiłem.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2c13521df4737e9b.html