Skocz do zawartości

problem ze światłami angel eyes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam problem se światłami a mianowicie kupiłem do mojego 323ti w compakcie światła tuningowe angel eyes ( na allegro) , problem jest związany z podłączenim ich do napięcia, w światłach jest wejscie jedno zbiorcze natomiast orginalnie sa kostki ( okolo trzech ). Jak to najlepiej przeronić.
Opublikowano
miałem ten sam problem... ja pociołem wtyki wszystkie i polutowałem na krótko...

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

!!!Aktualizacja 05.08.2008 !!!

Opublikowano
wiesz , ja mialem identyczny problem mam compacta i sprzedawca wcisnal mi kit ze podejda takie swiatla jak twoje, chodz zapewnial mnie ze wszystko bedzie ok, jak si eokazalo musialem podjechac do elektryka samochodowego zeby mi podorabial kostki, zaplacilem 150 zl dodatkowo
Opublikowano
Swiatełka juz świecą, p. Gienek - elektryk podorabiał wtyczki zapłaciłem 80zł. Nie rozumiem polityki bmw w tym temacie poco robić inne wtyki do takich samych świateł, jedna róznica że do sedana czy do coupe światła sa na soczewce.