Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Tak myślę czy w touringu z 97r.klapa powinna się podnosić sama z pilota ?Widziałem na Allegro cytuje (BMW teleskopy silownik gazowe e39 komb).może ja mam uszkodzone?
Opublikowano

teleskopy gazowe - sa zamiast sprezyn i pelnia ich role nie ma to nic wspolnego z automatycznym podnoszeniem, ktore moze byc jako opcja - elektryczne zamykanie, normalnie mozna z pilota otworzyc tylni zamek ale trzeba uniesc reka jedynie nie trzeba po zamknieciu zamykac bo zamknie si eautomatycznie, ja w swojej mam automatyczne domykanie klapy ale to chyba standard

pozdrawiam,

Darek

[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269
Opublikowano

wiec same sie nie podosza:)

za to czesto ich przypadloscia jest to ze skrzypia i jest problem z utrzymaniem klapy / szyby [2 do samej szyby mniejze i 2 do klapy wieksze]

pozdrawiam,

Darek

[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269
Opublikowano
podnoszą się same, podnoszą. Apropos, kiedyś pisałem o problemie bo to jest układ hydrauliczny a mam za mało oleju. Jakoś nikt mi nie pomógł więc chyba jest takich mało.