Skocz do zawartości

pukanie zawieszenia - przod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam pytanie odnosnie przedniego zawieszenia, cos mi puka przy zjezdzaniu lub wiezdzaniu na lagodne podjazdy, czasami przy hamowaniu i ruszaniu, wymienilem laczniki stabilizatora i koncowki drazka kierowniczego, mechanik mi powiedzial ze sa wywalone, co teraz ? :):):)
Opublikowano
Silentbloki mocujące wahacz do nadwozia, wymienia się po obu stronach naraz, zresztą sprzedawane są w komplecie 2 szt, cena ok 80 pln.
Opublikowano

Czyli tuleje........wahacza Kupuj te lepsze-( dokaldasz kilka zlotych wiecej , ale dluzej ci wytrzymaja i nbie bedziesz ponosil dos wysokich kosztow wymiany) Polecam Meyle, Febi, Lemforder ( za 50 zł kupisz 2 sztuki)

Jak chcesz zaszalec to kup do M3 ( koszt 1szt 150zł)

Opublikowano
Witam miałem ten sam problem z przednim zawieszeniem to nie są końcówki drążka czy końcówki stabilizatora to po prostu końcówki wachaczy parę tygodni temu sam sobie wymieniłem i mam spokój nie kupuj całych wachaczy bo to bez sensu same końcówki załatwią sprawę.Pozdrawiam :clap: :dance: :D :D :D