Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Tak jak w temacie - nie działa mi regulacja oparcia w części lędźwiowj. Próbowałem cos znaleść na forum ale niestety sie nie doszukałem - pewnie problemem jest zatytuowanie takiego tematu.

Powracajac do usterki fotel kierowcy dziala bez problemu, tylko brak tej opcji wystepuje w fotelu pasażera. Prosze o pomoc i porady jak sie uporac z ta awarią.

Dzieki!!

Opublikowano
wymontuj siedzenie i popatrz na linkach moze cos spadlo,ciezko cos powiedziec,rozbieralem dzisiaj siedzenie ale niemam przed oczami tego mechanizmu
Teoria jest wtedy, gdy wiemy wszystko, ale nic nie działa. Praktyka jest wtedy, gdy wszystko działa , ale nic nie wiemy
Opublikowano
wymontuj siedzenie i popatrz na linkach moze cos spadlo,ciezko cos powiedziec,rozbieralem dzisiaj siedzenie ale niemam przed oczami tego mechanizmu

Ale czy w elektrycznej regulacji częsci lędzwiowej sa linki??? Ja mylalem, ze to jest na zasadzie pompowania jakiejs poduszki. Bo w momencie wcisnięcia przycisku tej funkcji slychac jakby kompresor pompujacy powietrze - wtedy częsc oparcia wybrzusza sie.

Opublikowano
aaa to taki bajer,to na tym sie kompletnie nie znam,
Teoria jest wtedy, gdy wiemy wszystko, ale nic nie działa. Praktyka jest wtedy, gdy wszystko działa , ale nic nie wiemy