Skocz do zawartości

pokretla nawiewow / klimatronic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja się spotkałem, ponieważ mam E39 i u Mnie też występują takie pokrętła nawiewów. Tylko u mnie nie ma klimy i są 4pokrętła a w tej E39 jest klima i 3pokrętła. To nic niezwykłego, widziałem kilka E39 które tak mają.
Opublikowano

Jak najbardziej. O zgroza, nawet w E38 były takie i jest ich nie mało (E39, jak i E38).

Na szczęście ja takiego nie mam ... :-)

Mam nadzieję, że kolegi "Rybek" (Rybka ? :) ) nie uraziłem ;-)

Choć i tak to jest kwestia gustu ... niektórzy lubią pokrętełka ;-)

Po za tym, o ile mnie pamięć nie myli, to są nawet wersje E39 bez klimatyzacji.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
Tak, zgadza się. Tylko dodaje, że są też E39 bez klimy.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
Witam

Czy ktos spotkal sie z pokretlami nawiewow w e39? Myslalem ze sa tam zawsze przyciski + wyswietlacz ale zobaczylem te aukcje

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=36308995

i ta "pelna wersja" ma pokretla, wyglada mi to smiesznie i ciekaw jestem czy to orginal (auto z 1999roku)

Oczywiśćie jak najbradziej niestety. Instrukcja pokazuje to wyraźnie. Jak to wygląda, jak pokrywki od słoika po marmoladzie (tylko gwint cuś nie ten :mrgreen: :mlotek: )- odpust. Ale niestety oszczędności i takie tam ten tego ... :zlosc: :bokser: