Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ladna, jesli mialbym wybrzyczac to milej by bylo gdyby dolny pas na zderzakach zamiast bycia szarym byl czarnym i progi tez ale bez jaj :) Jesli koles jest pewien swego ze auto mozna sprawdizc na stacji to jesli szukasz auta to jechac obejrzec, w razie czego sprawdzic i kupic :)
Opublikowano
Szkoda, ze ma stary grill i stary zderzak................ze starszych rocznikowo wersji

Sluszna uwaga, nie musi oznaczać dużego wypadku, ale na pewno oznacza, że naprawiny byl w wersji oszczędnościowej.

Opublikowano (edytowane)
no niekoniecznie w wresji oszczednosciowej , zarowno zderzak jak i gril to sa te same pieniadze ,a le poprostu nie kazdy zwraca na takie pierdoly uwage i montuja jak leci, sam gril niczym procz nerek sie nie rozni Edytowane przez fake_nick
Opublikowano
Szkoda, ze ma stary grill i stary zderzak................ze starszych rocznikowo wersji

Sluszna uwaga, nie musi oznaczać dużego wypadku, ale na pewno oznacza, że naprawiny byl w wersji oszczędnościowej.

Ma też stare przednie błotniki (wieksze kierunkowskazy w błotnikach). Według mnie samochod po prostu nie jest z 97roku tylko był w tym roku po raz pierwszy zarejestrowany w DE.

Popros wlasciciela o ostatnie 7 cyfr nr VIN i pewnie okaże się, ze samochod jest po prostu z pierwszej polowy 96roku :)

Chociaż od razu nie zwróciłem uwagi - przedni zderzak tez ma sprzed 04/1994r... :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Trzeba przede wszystkim sprawdzić jak to pod maską wygląda - bo jeżeli błotniki, gril i zderzak wymienione są na oryginały, to nie ma problemu - gorzej jak podłużnice są pokrzywione.

Ogólnie ładnie się prezentuje i jest bogato wyposażony jak na 1.8. Można pogadać ze sprzedającym - może był już w Polsce naprawiany - i da się coś wyciągnąć.

Opublikowano
no niekoniecznie w wresji oszczednosciowej , zarowno zderzak jak i gril to sa te same pieniadze ,a le poprostu nie kazdy zwraca na takie [bAD] uwage i montuja jak leci, sam gril niczym procz nerek sie nie rozni

W wersji normalnej zamawiasz w serwisie podając rocznik auta, a wersji oszczędnościowej idziesz na złomowisko i kupujesz co uda się wygrzebać.

Według mnie jest bardzo prawdopodobne, że auto było naprawiane w Polsce.

Opublikowano
piszac , oszczednosciowej myslalem ze masz na mysli heftanie na druty i blachowkrety wszystkiego co da sie przycheftac , ale u niemcow takie rzeczy nie ida bo nie ma gownozjadow handlarzy
Opublikowano
Autko ladnie prezentuje sie na zdjeciach ale stary grill,zderzak i blotniki o czyms swiadcza,musisz dokladnie obejrzec auto jak Cie zainteresuje ale cena nie jest jakas straszbnie zachecajaca:15,6 plus okolo 1500zl rejestracja to wychodz okolo 17 tys a to wedlug mnie troche za duzo.