Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Klubowiczów!!!

Na allegro znalazłem pułke z elektryczną roletą od E32 i stąd pytanie czy ta pułke podejdzie do mojej E34 która to moze nie jest fryzjerem ale akurat tego bajeru niema a zawsze go chciałem mieć:)

Opublikowano
Napewno po drobnych przerobkach mocowania...chociaz nie wiem ajki bedzie efekt koncowy...Wiesz wszelaka rzeźba w twarogu pozostawia niedociągniecia....

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
Witam Klubowiczów!!!

Na allegro znalazłem pułke z elektryczną roletą od E32 i stąd pytanie czy ta pułke podejdzie do mojej E34 która to moze nie jest fryzjerem ale akurat tego bajeru niema a zawsze go chciałem mieć:)

Zakładając, że E32 również pochodzi z 1991 roku sprawa wygąda następująco:

E34

E32

Numery katalogowe są różne, z czego można wywnioskować różnice w tych podzespołach. Może tylko w szerokości, ale może i jest ich więcej....

Dla jednych więcej niż marka.........

Dla innych skuteczne narzędzie do lansu......