Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie działa mi prawy Xenon i nie wiem co mogło sie stać. Nagle zgasł całkowicie a nie było widać aby się żarnik przepalał czy zmieniał kolor. Jak teraz odpalam xenony to zaświeca się lewy a prawy nawet nie tiknie, tak jakby nie dochodził prąd bo nic się nie rusza soczewka ani nic nie słychać aby się coś działo. Może ktoś wie co to może być? auto z 1998r. oryginalne lampy. Z góry Dzieki za odpowiedź.
525 TDS
Opublikowano
Palnik sprawdzałem bo miałem nowy i też nie działa. A nie wiem który to bezpiecznik od świateł chociaż w schowku wszystkie są dobre, może jest jakiś w innym miejscu. :?:
525 TDS
Opublikowano
Palnik sprawdzałem bo miałem nowy i też nie działa. A nie wiem który to bezpiecznik od świateł chociaż w schowku wszystkie są dobre, może jest jakiś w innym miejscu. :?:

To teraz zamień przetwornice miejscami i wten sposób sytuacja stanie się dla Ciebie jasna. Tak jak Kolega powyżej napisał stawiałbym na zmęczoną życiem przetwornicę.

Dla jednych więcej niż marka.........

Dla innych skuteczne narzędzie do lansu......