Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WItam chcę kupic jedno z tych aut ale nie jestem jeszcze zdecydowany ktora opcje wybrac mozecie podac mi wady i zalety tych cacek.Jak odnosi sie to do pozniej ponoszonych kosztow eksploatacyjnych do konfortu i radosci z jazdy :mrgreen:
Opublikowano
WItam chcę kupic jedno z tych aut ale nie jestem jeszcze zdecydowany ktora opcje wybrac mozecie podac mi wady i zalety tych cacek.Jak odnosi sie to do pozniej ponoszonych kosztow eksploatacyjnych do konfortu i radosci z jazdy :mrgreen:

Opcja "szukaj" :search: - było trochę dyskusji na ten temat!

Dla jednych więcej niż marka.........

Dla innych skuteczne narzędzie do lansu......

Opublikowano
Miałem jescze niedawno 530 v8 teraz zmieniłem na 528 a jeżdziłem i 525 więc moge powiedzieć że jesli chodzi o wrażenia z jazdy i dżwięk to jak najbardziej v8 a jesli spalanie to 525 :cool2:
Gdy się urodziłem płakałem a wszyscy się śmiali, umierając ja będę się śmiać a wszyscy będą płakać.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Spalanie: 525i, ubezpieczenie: 525i, serwis (świece, paski, olej, płyn): 525i, prestiż: 530i, wrażenia: 530i...

Wybór należy do Ciebie...

Kai