Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Co może być przyczyną tego,że jak robie test zegarów-trzymam prawy przycisk i przekrecam kluczyk-zaczyna się Check wszystko ok i wskazówki startują ale tylko do 130...? :|

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano
Basti moze Twoja beemka nie moze wiecej? :mrgreen: :mrgreen: :mad2: albo nigdy nie zaznala wiekszej predkosci i poprzednim wlascicielem byl dziadek z okularami jak denka od sloikow :)..Albo jakis robal blokuje ci blat? w e21 mialem pszczole w zegarach i czasami mi sie przez nia wieszala wskazowka :D...Pozdrawiam i zycze szerokosci.

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
u mnie czasami wskazówka szybkościomierza staje i rusza a temperatura dochodzi tylko do 2/3 skali ale w czasie jazdy jest OK !
Opublikowano
To że wskazówki nie idą do końca jest zależne od opragramowania liczników. I wcale nie oznacza że było coś w nich grzebane. Wszystkie testy były opisane w jednym z numerów BMW Trends :cool2:
Gdy się urodziłem płakałem a wszyscy się śmiali, umierając ja będę się śmiać a wszyscy będą płakać.
Opublikowano

To któryś z tych tematów można zamknąć,albo pozostawić dla "poszukujących". :)

Dzieki za odpowiedzi.

Co do BMW Trends-własnie nie mam kilku ost.numerów :/ .

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano

hmmm niech jeszcze troche powisi moze sie czegos dowiemy na ten temat....? wiesz...jednak jakies wytlumaczenie tego musi byc :)....nic nie bierze sie bez powodu....Narazie najbardziej prawdopodbne wydaje sie moja teoria o dziadku w okularach jak dekle od sloikow :D.....

A pozatym nikt mi nie wyjasnil tych symboli i cyferek :).... Moze wkoncu ktos cos odpisze....

Basti Pozdrawiam :)

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano

Może nie będę się powtarzał :arrow: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=61501&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

Natomiast co do wcześniejszego zatrzymania wskazówek to nie znam przycyzny. Być może coś z zegarami jest nie tak :|, u mnie wszystkie idą do końca. Co do softu to na pewno można sprawdzić jeżeli jest komputer pokładowy.

A wszystko to przez REKINA ;-)