Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
No maska i lusterko i lampa to pikuś, kupić, pomalować, założyć. Tylko to nadkole tylne... to już bedzie troche szpachlowóz. Ale mały przebieg, rocznik w miare nowy. Jeśli cena dobra to warto go kupic :cool2: A drzwi tylne i przednie chcesz wymieniac? P.S czy to było jakies auto firmowe? Bo jak tak to pewnie nie mialo lekkiego żywota. Edytowane przez bieniu3000
Opublikowano

Takimi pierdołkami to bym sie nie przejmował- wgniotki lekkie- wymiana i klepanie i bedzie git. Jak kupisz salonówke i ktos po tygodniu Ci walnie tez ze szpachlą bedziesz jeździł :D

160 kucy tzn ze po tuningu? 2000 rok to jeszcze przed liftingiem powinna byc czyli 136 ps w oryginale. Ale ja sie znowu przyczepie kierunków- jak 2000 rok to przed liftem czyli kierunki jak moje. A jak po lifcie to nie 2000 rok. Tak mi sie zdaje bynajmniej.

Czy to nie było jakies autko zastępcze czy jak?

Zresztą- jak cena dobra to brac!

Problem szachisty: zwalić konia czy posunąć damę :-)
Opublikowano
witam auto chodzilo w serwisie tak jak widac w 2005 r serwis padl i go kupil inny gosc , cip byl robiony w serwisie , z uszkodzona tylnia lampa jezdzil prawie rok widac troche rdzy , auto przyjechalo na kolach pod dom , jest zrobione i uzytkowane pytam bo duzo jest komentarzy na temat aut powypadkowych :cool2: