Skocz do zawartości

Dorobienie kluczyka z immo E36 1996r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Czy ktoś dorabiał kluczyk z immo do E36 ??

Dzwoniłem do kliku punktów gdzie dorabiają klucze i twierdzą że w tym kluczyku są zmienne kody immo i w grę wchodzi dorobienie tylko w ASO...

Chciałbym kupić kluczyk z wbudowaną kostką immo i teraz pytanie do was czy rzeczywiscie w tym roczniku sa zmienne kody immo i tylko Aso wykona mi tą usługę??? Jesli tak jakie koszta programowania kostki bez kupna klucza? Bardzo prosze o jakies podpowiedzi co mam robic...zaznaczam ze chce kupić kluczyk juz z wbudowanym chipem. W grę wchodzi tylko programowanie...Pozdrawiam

Opublikowano

najbezpieczniej jest w aso za zwykły we wrocku skasowali mnie 150 zeta ten robiny poza aso zacinał sie i nieraz nie odblokowywał ima albo go odblokowywał na 30 sek i potem klops

tak wiec w tej kwesti nie ma za duzego wyboru

POZDRAWIAM !!!
Opublikowano
RUDY 102 czy w ASO jak dorabiają kluczyki, to ten kluczyk stylistycznie jest taki jaki był w np 1995 r, czy walą w obudowę z nowej stylistyki?
"... Jednością Silni, Rozumni Szałem... "
Opublikowano

za 150 jest ten serwisowy za okolo 900 jest ten wiekszy z pilotem..... serisowym nie otwozysz klapy tylnej i schowka nie posiada rowków po obu stronach ale te rowki machnie ci klucznik w kazdum markecie i po problemie

co do stylistyki to pokaz o co ci chodzi bo nie wiem (zdjecia)

POZDRAWIAM !!!
Opublikowano
Już Benetton mi odpowiedział. Stylistyka czyli czy kluczyk wygląda jak stary poczciwy do E36, czy może wygląda jak do np E90 :).
"... Jednością Silni, Rozumni Szałem... "