Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Heh zaraz się doczepią, że jeździ bez akcyzy i nie będzie potrzebna interwencja koncernów naftowych bo nasze cudowne państwo załatwi go na cacy. Poza tym mam nadzieje, że woda służąca do napędu samochodów będzie pochodzić z oceanu bo zapasy słodkiej wody mamy chyba jeszcze skromniejsze niż ropy naftowej :lol:
Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
Opublikowano

Jeśli to prawda, a wygląda to całkiem rozsądnie i z tego co kojarzę z chemii ze studiów (poprzednich) to jest to całkiem możliwe.

Nic tylko pogratulować temu panu, rozjeżeć się za jakimś E28 524td (uwielbiam rekiny) i jeździć za pół darmo :D

http://pomocdrogowakrk.pl

Tel:790 580 495

Opublikowano

a co ze zdeżakiem Łągiewki??

słyszeliscie o tym?? to jest coś a'la samochód na wodę..to samo będzie z tym samochodem na wode co z cudownym zdeżakiem..wszytsko niebawem ucichnie bo koncerny naftowe będą trzęsły gaciami. a jak już dojdzie do bumu z tymi instalacjami to za litr ropy bedziemy płacić 10zł za litr

Opublikowano
A jak już dojdzie do bumu z tymi instalacjami to za litr ropy bedziemy płacić 10zł za litr

I tak do takiej sytuacji nieuchronnie się zbliżamy. Wystarczy spojrzeć na dynamikę gospodarki chińskiej i wzrost ilości samochodów w tym kraju. Ropy braknie szybciej niż nam się wydaje.

Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
Opublikowano

to ja jeszcze pamietam czasy Benzynka za 2 zł(ropa grosiki) albo i taniej..jakbym wtedy nie był dzieciakiem to woził bym się BiMMą przykładowo M3 albo coś z największym silnikiem i codzien robił setki km tak dla przyjemnosci pojeżdzenia BiMMeczką hehe...wtedy motorynkę tankowało się do pełna za kilkanaście złotych i w podróż hehe..to były czasy...póżniej era gazu po kilkadziesiąt groszy....ale wtedy jeszcze nikt sie nie przejmował jeszcze cenami benzynki...nie mowiac o ropie która kosztowała 2 z hakiem...ehhh wtedy tez było pięknie..a teraz...dodam że jak te instalacje na wodę wejdą to doje....ią nam nawet akcyzę na wodę i będziemy zmuszeni deszczówke łapać..

teraz to juz będzie tylko gorzej z tą polska..... Ch..J z takim rządem i całą RP.

Opublikowano

:pray: :pray: :pray: parodoładowanie. wypas.

koles tylko zapomnial o jednym. proces KOROZJII nastepujacy na tulejach cylindrowych.

a pozatym nic nie wynalazl. bo japonia zakonczyla te prace wlasnie przez korozje/ stwierdzono ze nalezy stosowac tuleje ceramiczne co jeszcze nie jest oplacalne/

VOLVO juz dawno mialo silniki z "wodnym dpładowaniem".

ja 6 lat temu mialem taki temat pracy dyplomowej w technikum, ale niestety upadl gdyz kumpel mnie zrobil w konia i nie napisal mi programu do sterowania wtryskiem.