Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktokolwiek widział? ktokolwiek wie ?

Widziałem niedawno A6- tkę na mieście. Agitowała diodami LED barwy Arktyki, ujawniające jej nieziemskie pochodzenie, podkreśliwszy kształt jej reflektorów, niby brwiami pod oczami. Z przeciwka jechałem, a me E60, napotkawszy te zjawiskowe spojrzenie konkurenta zjeżyło lakierniczą powłokę jak kot na widok kundla.

Tydzień nie upłynął, by we Wrocławiu niejakim napotkać mogłem E60 z Oczami nieziemsko brwiami swoimi, arktycznie jarzącymi. Błyszczały one LED-em podłużnym, nad reflektorem każdym swoim, groźnie na innych wpatrzywszy, a światła swe wyłączone miała.

Poczuliśmy zazdrość.

Ktokolwiek widział, lub wie jak i gdzie, zdobyć światła takie, niech niniejszym na forum naszym znać da. Bo potrzeba wielka.

Pozdrawiam oczekując,

Ten Który jeszcze nie otrzeźwiał.

Opublikowano

poeta czy jak????

Słowacki???mickiewicz????

młodości ty nad poziomy wylatuj.... :norty:

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano

Szanowny Panie, "przerost formy na treścią". Proszę o pofatygowanie się i dorzucenie kilku konkretnych informacji i czystego przekazu.

Pozdrawiam oczekując,

ten który już wytrzeźwiał

www.bmw-uzywane.com

http://img115.imageshack.us/img115/7632/88263882bl9cn0.jpg

M3 3.0 E36 '95 Turbo - okolice 500 KM

Opublikowano

No nieeeeeee :cry:

Myślałem że z poczuciem humoru i zrozumienie 2 albo więcej promili nad ranem po imprezie, będzie bardziej Wam na rzeczy. :doh:

A co do świateł to;

A6 - 6 dió o wysokiej mocy pod lampami, na dolnej krawędzi podnoszone na zewnątrz ku górze. Reszta lamp zgaszona.

W E60 jeden led długi nad lampami, tam gdzie normalnie pomarańczowe oświetlenie postojowe. Bardzo jasne.

Kolor w obu przypadkach zimno niebieski - coś jak xenon.

Efekt zaje....sty. :jawdrop:

No i co? no i wytrzeźwiałem, a Wy co, abstynenci?:norty:

Pozdrawiam.

Opublikowano
No nieeeeeee :cry:

Myślałem że z poczuciem humoru i zrozumienie 2 albo więcej promili nad ranem po imprezie, będzie bardziej Wam na rzeczy. :doh:

A co do świateł to;

A6 - 6 dió o wysokiej mocy pod lampami, na dolnej krawędzi podnoszone na zewnątrz ku górze. Reszta lamp zgaszona.

W E60 jeden led długi nad lampami, tam gdzie normalnie pomarańczowe oświetlenie postojowe. Bardzo jasne.

Kolor w obu przypadkach zimno niebieski - coś jak xenon.

Efekt zaje....sty. :jawdrop:

No i co? no i wytrzeźwiałem, a Wy co, abstynenci?:norty:

Pozdrawiam.

Kto abzytynent to abzdydendt.

ja tam wole pomarańczowe wygląda przynajmniej jak brwi :lol:

Miałem wrzucić zdjęcia w nocy swoich nowo załozonych diód ale wyglądają na zdjęciacj lepiej jak w rzeczywistości więc nie wrzucam(żeby się nikt za bardzo nie podniecał).

Opublikowano
jesli chodzi o audi to te diody pełnią fukncje oświetlenia dziennego a co za tym idzie oszczędzają pobór prądu
Opublikowano
jesli chodzi o audi to te diody pełnią fukncje oświetlenia dziennego a co za tym idzie oszczędzają pobór prądu

i oto tez chodziło dnowinskiemu plus efekt wizualny

więc sumując ktokolwiek widział jest proszony o powiadomienie najbliższej jednostki milicji a za pomoc w ukrywaniu kara do lat 3

a tak pozatym oglądał ktoś wczoraj Discovery jak budowali nową 6er,trzy lata przed sprzedażą już ją testowali wniosek taki juz kilka osób w BMW teraz testuje nastepcę E60

Pozdrawiam wszystkie 60tki

Opublikowano
dokładnie to 2010 data wprowadzenia F10 na rynek

To już nie będzie oznaczeń Exx tylko Fxx ?

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano
orkwisz A6 tez takie mają, Jest to opcja zdaje sie w niemczech widzi się czasami tez własnie A6 na takich światlach
Opublikowano
no i żeby tak w E60 w górnych brewkach były takie dzienne światła

hej

tora a gdyby tak w miejsce świateł postojowych (ringów) załozyć te mod. o których była mowa zamiast tych zarówek były by światła dzienne:)

Opublikowano

ok tylko jak to wytłumaczyć drogówce na ulicy że one są dzienne chyba że można to jakoś homologować w punkcie okresowych przeglądów technicznych

hej

Opublikowano
a moze to był model po lifcie. Tam światła są inne choć nie wiem czy mają na górze światła do jazdy dziennej(nie wiem czy tak wiele róznią się od modelu z przed liftu)