Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanko jak na stawie sobie cieple powietrze to grzeje tylko z przodu a ztyłu tak czy siak leci cały czas zimne.O co z tym chodzi?
Opublikowano

Witaj.

Przy tylnej kratce powinny być dwie rolki/kółka jedno jest od ciepło/zimno a drugie do wyłączenia nawiewu.

Opublikowano
no nie stety mam tylko jedno pokrętło,Czyli lipa a szkoda bo tej klasie auta powinno być ogrzewanie na tył
Opublikowano
no nie stety mam tylko jedno pokrętło,Czyli lipa a szkoda bo tej klasie auta powinno być ogrzewanie na tył

Jest ogrzewanie na tył. Ciepłe powietrze podawane jest kanałami pod siedzeniami przednimi. Ale u niektórych także z kratki nad tunelem. U mnie niestety też nie ma możliwości regulacji, co nie znaczy że w zimie jest z tyłu zimno. Ta kratka ma raczej dawać w lecie ochłodę pasażerom z tyłu strumieniem powietrza (główne przeznaczenie), niż ogrzewać w zimie.

Opublikowano
No niw wiem ja mam regulację ciepłe zimne i tak jak w lecie chłodzi tak samo w zime grzeje i to naprawde dobrze o niebo lepiej niż w e46