Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W którym warsztacie najlepiej wymienić rozrząd . Tak żeby nie zdarli za dużo? Auto ma prawie przejechane 270 tys rozrząd był wymieniany przy 147 tys . Moje autko BMW e87 116i

• 5 tygodni później...
Opublikowano (edytowane)

Jeśli ktoś szuka warsztatu Kalisz /Ostrów Wielkopolski to polecam MK Bavaria Service . Pan zna się na rzeczy pracował w serwisie BMW więc markę zna bardzo dobrze 

IMG_20240614_194501.jpg

Edytowane przez Justyna88
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szukam warsztatu z Poznania lub najbliższych okolic, który zajmie się problemem z DSC w bmw z3 - bez łamania plastików i wiedzą wykraczającą poza wymianę czujników pod fotelem (to już zrobiłem).

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Witam.

szukam sprawdzonego serwisu/warsztatu który uczciwie zrobi mi skrzynie w x5 e53 3.0 diesel 184 konie przed lift skrzynią GM. Auto jeździło, ale był leciutki wyciek poprzedni serwis wyjął skrzynie i już jej nie poskładał. Stwierdzili że wyzionęła ducha, wymienili inną na swój koszt niby z małym przebiegiem, ale auto nie jeździ jak wcześniej. Przeciąga biegi wg mnie nie w czas je zmienia. Przy prędkościach. 50-80 poszarpuje, a przy zmianach jakby uderza gwałtowna zmiana. Jestem załamany oddałem sprawne auto gdzie pokapywał mi lekko olej a dostałem szrot.

Potrzebuje serwis z okolic Poznania, Gniezna, Wągrowca.

Plus jeszcze 2 inne bolączki, ale to już bzdury. 

Edytowane przez fredy1983
Dopisałem zdanie
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Dzień dobry,

szukam serwisu w Poznaniu lub okolicach z możliwością wbicia serwisów w elektroniczną książkę i komputer auta.
Niedawno udało mi się kupić F15 z kompletną historią serwisową z ASO i chciałbym utrzymać ten trend archiwizacji historii serwisowej, ale np. Inchcape za wymianę oleju chcą 599 zł, a za płukankę dodatkowe 399 zł.
Sam koszt wymiany oleju nie jest tak tragiczny, ale pewnie da się taniej, bez uszczerbku na jakości filtrów i oleju, więc byłbym wdzięczny za polecenie kogoś rozsądnego.