Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy visco do is-ki z allegro, gdzie oferta jest 120 zł za nówkę to jakiś przewał? Czy to tandeta, że tak niska cena? Czy ogólnie polecilibyście kupienie takiej z allegro, czy raczej ze sklepu za dużo wyższą cenę?Nie wiem, jak jest z jakością visco z allegro po takiej cenie.

Opublikowano
Chińszczyzna i loteria. Jednym chodzi innym nie działa od momentu kupna. Myślę że skoro Sachs czy Behr kosztuje ~200zł to nie ma co się bawić w podróki z Allegro.
Opublikowano
kup w zwyklym sklepie najtanszy odpowiednik , bedziesz mial paragon/fakture i na tej podstawie 12 miesiecy gwarancji , z egzekwowaniem gwarancji przez allegro bywa roznie.
Opublikowano
mialem paragon i wysiadlo mi wisko 2 miesiace po gwarancji, facet powiedzial ze nie da rady nic zrobic. teraz mysle kupic drugie takie samo i tamto oddac na gwarancji. przejdzie to???
POSZUKAJ ZANIM ZAPYTASZ, NIBY NIC A TAK WIELE!!!!!!!!!!!
Opublikowano

co to znaczy ze nie da rady nic zrobic, reklamujesz z tytulu niezgodnosci towaru z umowa i juz. przeciez kupowales urzadzenie do zalaczania wentylatora po nagrzaniu silnika, nie dziala zgodnie z umowa ??

skoro twierdzi ze nie da rady nic zrobic, popros o ekspertyze NA PISMIE i wal do urzedu ochrony konsumenta i konkurencji, oni maja duuuuza moc w sobie :-)

wszelkie tego typu reklamacjie najlepiej wnosic na pismie, z kopia i pieczatka ze pismo otrzymali danego dnia. sprzedawca ma 14 dni na ustosunkowanie sie do twojego zadania w pismie, jak tego nie zrobi uznaje sie twoje zadanie za zasadne.

Opublikowano
ale gwarancja byla na rok a zepsulo sie juz po tym okresie.....
POSZUKAJ ZANIM ZAPYTASZ, NIBY NIC A TAK WIELE!!!!!!!!!!!