Skocz do zawartości

[E39]TDS REMONTOWAC CZY.....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM MAM TDS Z SACZUNKOWYM 350-400 TYS. AUTO CHODZI BEZ ZADNYCH WIEKSZYCH PROBLEMOW. ALE NIEDLUGO PADNIE POMPA WTRYSKOWA A ZAWIESZENIE TO JUZ ZLOM. SILNIK TEZ NIE JEST ZA DLUGI DUZO NIE WYTRZYMA.

I TERAZ DOINWESTOWAC Z 10 TYSI (POMPA,ZAWIESZENIE,TROCHE BEBECHOW DO SILNICZKA I KILKA INNYCH PIERDOL) CZY PCHNAC JA DO ZYDA A KUPIC MLODSZA TAK 99/01 ROK. NASTEPNY MOZE SIE OKAZAC KOMPLETNYM WRAKIEM A TEN CO JEST JUZ W NIM .

REMONTOWAC CZY NASTEPNY ???

PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH 0 504 256 487
Opublikowano
podobny post zakładałeś. Ja bym zmienił ale już nie na tdsa, tylko na 525d lub 530d. Decyzja należy jednak do ciebie, jak ktoś może ci napisac zmieniaj lub remontuj. Czy to nie powinien byc twoj wybor?
Opublikowano
dobra ale jak wloze troche kasy powiedzmy ze kilka tysiakow to auto bedzie idealne niemalze na kolejne 200 000 km. a kupujac inny nowszy i tak cos bedzie trzeba wymienic a nawet moze sie okazac kompletnym wrakiem a tu masz duzo nowych rzeczy i wiesz co masz
Opublikowano

TO NIECH KTOS LASKAWY Z WIEKSZA WIEDZA OBJASNI MI KOSZTY NP SILNIKA REMONTU W TDS .

TURBINA --- ZE ZDANIEM STAREJ TO 800-12OOZL

POPMA WTRYSK---ZE ZDANIEM STAREJ TO OD 800 DO 1700ZL

ZAWIESZENIE TO SAME CZESCI Z TANSZYCH TO OK.3000ZL

A SILNIK ???

Opublikowano

800-1700 za pompę wtryskowa? to chyba z allegro

wymiana z programu boscha kosztuje ok 3400 zł.(ze zdaniem starej)