Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam tds z 1996 pokazuje 240tys.km ale ma ze 350-400. planowalem kupic znow tdsa tak z 00/01rok. teraaz nabralem watpliwosci czy wlozycz w niego z 10 tys{pompa, zawieszenie,paski,filtryi,tarcze i cos do silnika i kilka innych rzezy} i tluc sie nim jeszcze z 5 lat czy kupic nowszego.niby ten nowszy moze trafic sie bublem gorszym od tego co mam co jest w miare dobry. ale czuje ze konczy sie poma a o zawieszeniu nie wspomne.
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH 0 504 256 487
Opublikowano
no masz dylemat :D a ja jakis czas temu tez nad tym myslałem , bo u mnie tez pare rzeczy do wymiany :cry2: . jak kupisz inne to nie wiadomo ile nim pojezdzisz bez remontow , a jak chcesz zrobic swoje to przygotuj duzo kasy bo wiem ze tanie czesci długo Ci nie posłuza , jak zrobisz wszystko to wiesz ze troche posmigasz , chyba ze załozysz tanie czesci i sprzedaz :twisted2:

http://img.userbars.pl/98/19415.gif

Sprzedam lampa kombi e39 prawy tył , poduszki pow.dzrzwi przednich- pytania na pw lub gg

Opublikowano

Pwiem ż doświadczenia, że to nie ma znaczenia jaki samochód masz bo i tak trzeba będzie w nim "coś", zrobić różnica taka że przy nowym koszty napraw pokrywa gwarancja, przy używanym Ty i nie ma różnicy /większej/ czy będziesz wtapiał w swojego tds czy np. 3,0d, NIE ma samochodów, które się nie psują. Pytanie tylko czy wolisz pakować pieniądze w 01r/30d czy w swojego tds i tu będziesz i tu będziesz, więc nauczony doświadczeniem polecam gorąco zmianę /10 tysi to trochę jest/, będziesz jeździł nowszym szybszym poprostu lepszym samochodem, a pakować kasę i tak będziesz, zresztą przejżyj forum, podjeź do ASO, nowe też się psują, O i :mad2: to jak

pozdrawiam

Opublikowano
Jeśli planujesz zakup auto 00-01 to nie zastanawiaj się nad tds'em. Poszukaj już 525d (bodajże od 2000r). Jednego tds'a masz przecież