Skocz do zawartości

328i - czy jest immobiliser ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wkrótcę chcę wykupic AC ale warunkiem jest, że auto musi miec minimum 1 zabezpieczenie. Czy w standardzie 328i M52 1995r. miały kładzione immobilisery? Jak sprawdzić, czy go posiadam ?
Opublikowano

cze Yacek

Tak tam się bunia kula??

Jak masz immo to stacyjka wyglada tak jakby była rtochę wpuszczona do srodka obudowy i jest taki kołnierz plastikowy dookoła jej, a jeślinie ma to stacyjka jest prawie na płasko z obudową. Nie wiem jak w tych modelach było montowane więc mogę ci tylko powiedzieć jak sprawdzić. Jak nie bardzo kumasz o co chodzito podeślij fotke stacyjki to ci powiem.

Opublikowano
Autko chodzi super i o dziwo spalanie wcale nie jest wysokie. Postaram się jutro przesłać Ci fotę mojej stacyjki. Po kluczyku nie mozna poznać ?
Opublikowano
tak właśnie mi chodził ten rok 95 po głowie ale nie chciałem dać plamy. No to Yacek masz problem z głowy, no chyba że ktoś wymontował :twisted:
Opublikowano
ile za to cudo dales???

Pytasz o moje auto? Jeśli tak to 14 tys. Za 15 już chciał już znajomy odkupić ode mnie :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Chyba jednak nie mam immobilizera. Wyjąłem cały środek z kluczyka i odpaliłem silnik więc raczej nie ma immo.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Chyba jednak nie mam immobilizera. Wyjąłem cały środek z kluczyka i odpaliłem silnik więc raczej nie ma immo.

Myliłem się, nie wyjąłem jednak całego środka. Nie zauważyłem małej kostki immo. Jednak jest.