Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Tak jak w temacie szukam bmw e36 318 tds w kombi i prosiłbym o jakieś rady bo nigdy nie miałem disla,na co zwracać uwage i co może być nie tak.

:cool2: Z góry dzieki

Opublikowano
Moim zdaniem i wydaje mi sie to najrozsądniejszym rozwiązaniem weź ze sobą osobe która choć troche ma o tym pojęcia.Bo wątpie że jesli nawet ktoś z kolegów napisze ci na co masz zwrócić uwage i tak niezastosujesz sie do tego w 100%, bo teoria teorią a praktyka praktyk.sorka ze tak ostro ale szkoda było by wpakowac sie w jakis szajs.Powodzenia w poszukiwaniu
Opublikowano

Myślę, że powinieneś wziąć pod uwagę to co napisał Dioob. Kupując diesla należy szczególnie dokładnie sprawdzić pompę wtryskową i turbinę, a to może zrobić ktoś kto się na tym zna. Ale jeżeli nie masz takiego fachowca, to powinieneś sprawdzić auto w ASO, choć zdaję sobie sprawę z tego, że na to pójdzie "trochę" kasy.

Pozdrawiam