Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was i prosze o pomoc,sugestie dotyczace tej sprawy

Mianowicie już od ruszenia dochodzi dziwny głos z tyłu konkretniej z prawej strony (pasażera) lecz może mi się tylko tak wydawać ,że z tamtąd bo czasem wydaje mi się jakby ze srodka.Czym szybciej jade tym głośniejszy się staje ,aż znika w tle szumu powietrza.Wymieniłem łożysa i nic dalej jest.Dodam do tego ,że słaby trochę ręczny mam i czasem coś jakby trzeszczało jak go zaciągam jak powoli się tocze np. z górki, lecz koła się ogólnie nie grzeją(hamulce z tyłu mam tarczowe).A co do mostu to jest lekko spocony.Tak sprawa wygląda nie chciał bym wydawać kasy w ślepo jak to zrobiłem przy łożyskach bo nie pomogła ta wymiana więc prosze was o jakieś porady jak mogę sprawdzic czy to coś z mostem się dzieje czy z hamulcami,może ktoś z was miał podobne zjawisko

Opublikowano
dziękuje to bede musiał spr. to,a może ktoś z was to robił,nie wiecie czy dam rade sam zrobić czy one jest jakoś nabite tak jak np. tylnie łożysko koła
Opublikowano
spr. to ruszając wąłem góra doł i prawo lewo i nic nie ma żadnych luzów to chyba to odpoda :|
Opublikowano

a może ptaszki sie zaległy w bagażniku albo kotek wszedł w szprychy??

p.s Kolega mial malego kota w silniku, malo co go nie usmazyl...dobrze ze kot jeczal, kupa smiechu z wyciaganiem kotka ale teraz kumpel ma kocura w chacie!! ;>

Opublikowano
hehe dobre z tym kotem :clap: ,dziękuje za porady ,zagadke wreście rozwiązałem most mam do wymiany ;|