Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pisałem o blosie post, wszyscy tylko czytają i nikt o hamowni nie dał zadnej wieści, mnie taz chodzi jak dobrze wyregulować blos"", ponieważ jest opcja ze może palić rozregulowany dośc duzo, ale po ustawieniu nawet mniej o 2-3 L LPG. a dynamika jak na PB, mam już i parownik i blos, jutro z allegro dojdzie moze filtr-stozek do 250 KM i nic tylko wywalic 2 gen. i wstawić --panowie mała trema, chyba udam się do kolegi w Tarnowie -mechanik, i już to robił tylko sam sie zastanawia nad tym ustawieniem -ale czas pokaze,-zrobie to pochwalę się-pzdr-mile widziane podpowiedzi?! :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano
wreszcie ""blos"" załozony , po mojemu 30 kobyłek więcej --panowie'' toż to cud"""", idzie jak na PB , a jak silnik mruczy na stozku , to jest "" najlepsze nagranie ostatnimi czasy""--melodia 6 -ki na tym filtrze to cos pięknego, jak wchodzi w obroty aż sie coś"" robi ,fotek z pewnych przyczyn nie ma ale, to i tak nie odda efektu jak to działa---{{montował mi kolega z klubu TARNÓW [bkt]-właśnie tam kandyduje, }} -pzdr :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz