Skocz do zawartości

jak wam sie podobaja takie swiatelka?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak dla mnie trochę za dużo chromu, chociaż zależy jak masz kolor auta. Lepsze były by z czarnymi wkładami. Myślałem o takich ale wkońcu zdecydowałem się na założenie ringów (zakładam jutro) do moich lamp (bez soczewek).

Jakbyś się zdecydował to zapodaj fotke :)

Opublikowano
widze ze temat nie poruszyl, wciaz szukam alternatywy, tanszej oczywiscie.zmienilem kierunki na biale, zastanawiam sie nad grillem chromowanym, hmmm, auto jest srebrne.
Opublikowano

Fajne bo nowe, nieporysowane :D Osobiście takie gadżety mnie nie biorą :) .... pewnie mało kogo biorą skoro taka cisza :lol: :lol: :lol:

Pozdrowionka

Problem szachisty: zwalić konia czy posunąć damę :-)
Opublikowano

Osobiście nie lubię takich lamp. Jak już to orginały z soczewką.

A co białych kierunków to super. Jeszcze tył z nbiałymi kierunkami i gicio.

Wrzuć jakieś foty auta z tymi kierunkami.

Co do chromu na grilu! Ja mam i mi się podoba!

Była: BMW E36 320i Sedan (vanos) - 94r

Było (i więcej nie będzie): Opel Vectra B 2.0 16V CDX - 98r

Nie zrozumieją ci którzy nie obcowali z BMW sam na sam!!!

Opublikowano
no spoko, daje na luz z tym, z grillem chromowanym tez(brat entuzjasta wybil mi go z glowy), pozdrawiam wszystkich

hm niech ci wbije spowrotem grill chromowany:) Pierwsze co to kupilem grill bo byl w srodku czarny i roznica jest spora:)Auto inaczej wyglada:)

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no jest lepiej,ale ja bym jeszcze wymienil zarowki w kierunkach np. silver vision:) No i prosi sie o grill chromowany:) jeszcze mozesz pomalowac listwy pod kolor auta:)

pozdr

Opublikowano
powiedz mi wiecej o tych zarowkach?czy moga byc inne niz te pomaranczowe?a z listwami to nie bede przesadzal.kusi ale chyba nie.grill...mysle nad tym. :roll: