Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teoretycznie tak, ale w praktyce nie widzę wielkich szans.

Sam się nad tym zastanawiałem - najbardziej przeszkadza zapasowe koło i wnęka na nie przeznaczona.

Tak żeby to wyglądało w miarę solidnie i "orginalnie" raczej się tego nieda zrobić.

Opublikowano

jest to mozliwe na 100% poniewaz moj kumpel tak mial zrobione w 320i

z tym ze on te autko kupil juz tak zrobione ale pewnie bedzie orientowal się na jakies zasadzie to zrobili ...

jak go spotkam to zapytam , jesli powie cos madrego dam ci znac

Opublikowano
oki dzieki z gory :D czekam na odpowiedz pozdrawiam :)

Jest taka możliwość,ale troszke czasochłonna.

Ostatnio u znajomego wyprowadzaliśmy wydech na drugą strone.Kwestia dobrego tłumikarza i nie ma problemu.Szkoda,że nie zrobiłem foto jak to zrobilismy,miał byś łatwiej.(sporo spawania,giecia itp)

Tylko trzeba pamiętać o przegrodzie w rurce,aby na dwie końcówki równo wydobywały się spaliny(widoczne zima w postaci pary) inaczej była by to tylko imitacja a przeciez nie o to chodzi.Ładna końcówka,wycięcie w zderzaku i git: :)

Może u siebie tak zrobie hmm....lecz narazie mam ulterka i szkoda mi go troszke...poczekamy zobaczymy..

Pozdrawiam (lookniiii na moj tłumiczek 2x80mm)

http://images24.fotosik.pl/50/d9ec8524cfa688d2m.jpg