Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak w temacie, mam odprysk na kloszu lampy przedniej (prawdopodobnie od kamienia) i klosz zaparowywuje, czy musze kupic cale lampy czy wystarczy kupic same klosze oczywiscie oba bo jak wymienie jeden to bedzie dziwnie wygladac (inny poziom zurzycia). Czy warto lupic taki klosz: http://moto.allegro.pl/item223024579_nie_przeplacaj_szklo_reflektora_bmw_e36_nowe_.html#photo prosze o opinie i ewentualnie inne propozycje. Dodam tylko że nie sprawdzalem czy klosze z linku pasuja do mojego auta wiec prosze nie sypac na mnie gromów jesli tak nie jest ;) Z góry dziekuje
Bóg jeżdzi BMW,a Ty?
Opublikowano
zastanawiam sie nad kupnem ringow do mojego auta ,jak wyglada ich montarz i czy przy okzaji wymiany kloszy nie bylo by warto zalozyc rozniez ich?? mogli byscie mi polecic jakies pozadne ringi bo nie chce kupic jakiegos szajsu..
Bóg jeżdzi BMW,a Ty?
Opublikowano
mialem kiedys lampe boscha ze stłuczonym szklem do bmw e36 i wcale nie latwo bylo wyciągnoc resztki szkiel z tej ramki ktora jest mocowana do obudowy lampy, jesli chodzi o lustra to radzilbym nie dotykac bo w starej wysluzonej lampie po prztarciu moze sie poscierac .