Skocz do zawartości

Problem z wycieraczką i abs..kto wie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

problem jest następujący, niewiem czemu ale wycieraczki po wyłączeniu zatrzymują mi się dosyć wysoko niż normalnie.... , a drugi probem to, że jakiś czas zapala mi się lampka od abs'u, auto : bmw 528i, 98 rok,

dziękuje za wszelką pomoc,

Opublikowano

Witam,

Co dowycieraczek to nie wiem, jesli chodzi o ABS to najprawdopodobniej ktorys z 4 czujnikow szwankuje podlacz pod kompa i bedziesz wiedzial.

pozdr

Opublikowano
jeśli zawsze wycieraczki zatrzymują się wysoko ale w tym samym miejscu to odkręć ramiona i przestaw na odpowiednią wysokość
Opublikowano (edytowane)

dziękuje za abs ;), a co do wycieraczek to.....zatrzymują się wysoko, ale jak "chodzą" to schodzą do miejsca normalnego zatrzymywania się, ale cóż zatrzymują się nad...

mam jeszcze mały problem , z tylnym prawym światłem stopu, żarówka nieprzepalona, na desce wyświetla że jest awaria, gdy naciskam pedał - niepali się wrrr

Edytowane przez konrad998
Opublikowano
to pewnie wina przekaznika , mialem tak w polonezie też było wszystko sterowane elektronicznie i jak nie było styku na przekazniku to stawały gdzie popadło