Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko jest tak jak napisałem w ogłoszeniu, może zapomniałem o przepalonej żaróweczce w tylnej popielniczce i czymś jeszcze tego kalibru. Ale nie pisałem też że auto ma przyzwoite 6 głośników, dyskretny wzmacniacz i radio panasonic z mp3 i podświetleniem dobieranym pod podświetlenie deski, bo dla mnie to są rzeczy w tym aucie kompletnie nieistotne. Nawiasem mówiąc to radio to 1 - słownie JEDEN element w całym samochodzie który jest nieoryginalny /na allegro można kupić ori za 50-100zł/, nawet czteroletni akumulator jest BMW. Kilka elementów było lakierowanych/ zderzaki przód/tył, prawy tylny błotnik, wgniot na 2cm przy prawej lampie i przy zamku drzwi kierowcy/ bo były podrapane po włoskim stylu parkowania, ale samochód jest bezwypadkowy, absolutnie prosty i sztywny - mam nawet wydruki z profesjonalnego badania geometrii podwozia.

Auto sprzedaje bo nie mam miejsca na trzy auta i mam inne plany.

Tych aut jest coraz mniej i cały czas drożeją, więc nie sprzedaję na siłę.

Mógłbym jeszcze godzinami o tym aucie, że tankowane tylko 98 na markowych stacjach, że 3/4 z "mojego" przebiegu było zrobione na zachodnich autostradach itd., ale nie mam już siły :wink:

Auto można sprawdzić na dowolnej stacji, zwracam koszty jak diagnosta znajdzie cokolwiek istotnego lub choćby trochę istotnego ufff.

Aha, jeśli chodzi np o silnik, to głowę daje, że jest to jeden z najlepszych, jeśli nie najlepszy, z kilku motorów s14 w Polsce, bez względu na pojemność i sam on z osprzętem jest wart 3/4 ceny.

pzd.

ps. zdjęcia dołączyłem, robione telefonem w czasie zakupów, ale są :wink: