Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam planuje zakupić BMW takie jak w linku http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3209833

Obecnie jeżdżę Mercedesem C klasa 250D 1995r. jestem bardzo zadowolony nic nie muszę w nim robić oprócz wymiany oleju, klocków itp.

Zamierzam kupić takowe BMW, ale kolega odradza mi mówiąc ze te BMW rdzewieją bardzo, skrzynie trzeba naprawiać co chwile a silnik pali jak smok, czy to prawda ?

Proszę o pomoc bardzo podoba mi się te BMW i lekko się napaliłem z góry dzięki za odpowiedz.

Opublikowano
Bezwypadkowy egzemplarz rdzewieć Ci nie będzie. Zresztą, możesz to sprawdzić oglądając dokładnie auto. Kolega ma ten silnik w e39 touring, co prawda manualna skrzynia. Pali mu ok. 8 w trasie i ok. 9.5 w mieście, przy czym kolega zawalidrogą nie jest.
Opublikowano

A co Twój kolega sądzi o prowadzeniu promu kosmicznego?

Mam w rodzinie takie auto, rocznik '94 i auto nawet nie zdaje sobie sprawy, że istnieje takie zjawisko na świecie jak rdzewienie.

Spalanie musisz liczyć 9-11 po mieście.

Polecam w 100%.

Szukaj wytrwale dobrego egzemplarza, bo jak trafisz bubel to będziesz klnął, z resztą jakiekolwiek auto byś nie kupował.

O kupowaniu 2.5 tds na forum już napisano 12 tomową encyklopedię, także :search: i będziesz wszystko wiedział.

Powodzenia i jak już będziesz miał to nie zapomnij się pochwalić.

"... Jednością Silni, Rozumni Szałem... "