Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Montuję sobie co nieco i potzrebuję rady kogoś, kto już tam grzebał... postanowiłem nie zmieniac miejsc w których są fabryczne głośniki - wymieniam je wszystkie, a (jak pogoda dopisze) jutro chce sie zabierac za dalszą robotę i dostać sie do tylnych drzwi z głośnikami wysokotonowymi.

I teraz moje pytanie - czy wysokotonówki w tych miejscach nie dają się za bardzo słyszeć również z przodu? Chodzi mi o to czy ta lokalizacja będzie dobrym rozwiązaniem.

Pytanie nr 2 - jak wyglada sprawa przepustów do drzwi w tym samochodzie? (tu potzebuję info na temat przodu i tyłu) Czy jest to tylko gumowy "rękaw" z plastikowym kołnieżem, czy to pełna wtyczka na słupkach i muszę zaplanować puszczenie kabla kolejnym, innym przepustem?

Każda podpowiedź pozwoli mi zaoszczędzić trochę czasu, więc proszę - piszcie.

Respekt.
  • 3 lata później...
Opublikowano

Witam, wiem że temat już trochę ma, ale znaczy to, że został zrealizowany zapewne przez autora :)

Ponieważ przymierzam się do sopranów z tyłu mam pytanie, jak to wszystko wyszło, bo rozumiem, że jak w autku jest zestaw Business z 6 głośnikami wyjściowo, to kabelków pod soprany w tylnych drzwiach domyślnie brak.

Wszelkie opisy mile widziane.