Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to co ty za butle masz 200L ? :D

hmm klapke od baku masz w polowe bagaznika...wiec powinienes miec dostep!! :O ja mam butle 80L i jakos mam do niej duzo miejsca.

Pozdrawiam.

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
no to jak masz w kole to tym bardziej mozesz sie dostac do pompki...Przeciez wejscie do zbiornika masz kolo nadkola lewego tylniego....wystarczy podniesc cala wykladzinke i zobaczysz taka smieszna klapecke na wkreciki....albo ja czegos nie rozumiem :D

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
no to jak masz w kole to tym bardziej mozesz sie dostac do pompki...Przeciez wejscie do zbiornika masz kolo nadkola lewego tylniego....wystarczy podniesc cala wykladzinke i zobaczysz taka smieszna klapecke na wkreciki....albo ja czegos nie rozumiem :D

O.K jest koło koła,pompka wymontowana ale jest inny problem na kostce nie ma napięcia.Koleś spawał mi tłumik i nie wiem czy odpiął akumulator może poszło jakieś napięcie i padł przekaznik,bezpiecznik.Sprawdziliśmy bezpieczniki wszystkie są oki.

Opublikowano
jak kręcisz silnikiem tesz niema napięcia ?

Nie sprawdzałem,ale napięcie powinno być po przekręceniu kluczyka.

jerzeli jest ciśnienie wukładzie nie będzie napięcia na kostce tylko przy przekręconej stacyjce
orzełe34