Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie jak wiadomo zwykłe soczewki w e32 świecą słabo , niektórzy jak ze mną jadą pytają czy mam włączone światła, więc postanowiłem że założe ksenon popularny HID !! i teraz pytanie czy taki zestaw po zamontowaniu będzie miał wpływ na oryginalne odbłyśniki które chyba nie są przeznaczone do ksenonów ?

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
Panowie jak wiadomo zwykłe soczewki w e32 świecą słabo , ?

wcale nie

kupiłem okazyjnie nowe lampy helli do swojej e 32

i w końcu widzę-zwykła H1 55W-dopiero teraz mam porównanie jak tragiczne moje stare lampy były

1.w środku tona syfu

2.jeden reflektor skopcony odbłyśnik

3.wypiaskowane szkła reflektorów

xenon nie zaszkodzi odbłyśnikowi bo jego lampa ma mniejszą temperaturę od H1 chociażby

lecz zdaje mi się,że xenon wstawiony do takich lamp jak moje były i tak rewolucji nie zrobi/poprawi ale nie całkiem

Opublikowano

Montuj smiało, wiele osób zamontowało i jest bardzo zadowolonych. Najlepiej 6000k.

Odbłyśnik nie ma wpływu na świecenie lampy swiateł mijania (krótkich), pełni rolę tylko dekoracyjną ! Przed zamontowaniem zestawu trzeba rozebrać lampy i przeczyścić soczewkę i spolerwoać wypiaskowane klosze.