Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Od niedawna jestem posiadaczem BMW e 36 316 :D Dzisiaj powymienialem filtry i olej w silniku i chcialem skasowac inspekcje oil service. I tu pojawil sie problem ZA ZADNE SKARBY NIE CHCE SIE SKASOWAC. Probowalem wszystkimi sposobami opisywanymi na forum zwieralem piny 7 i 19, 7 i 1 wlaczalem zaplon, robilem to wszystko na wlaczonym zaplonie, przy zamknietych i otwartych drzwiach i nic Dodam tylko ze u mnie pala sie jeszcze dwie zolte kosteczki to moze dlatego nie da sie skasowac?? Czy spotkal sie ktos z podobnym problemem??? Bardzo prosze o pomoc bo to dosc dziwne jak dla mnie. :mad2: I z gory dzieki za pomoc :) Pozdrawiam. :modlitwa:
Opublikowano

Pamiętaj o tym że siódemka z minusem a nie z 1!!...7 i 1 jest w samochodach z lat 80 do 88 włącznie coś mi się wydaje a 7 i 19 po 88 roku...więc uważaj...nie znam niestety konsekwencji złego połączenia pinów ale cos moze sie poj....ć...

i jeśli się nie da skasowac to mogą akumulatorki padać w liczniku(tak jest w e30)

pozdrawiam

Opublikowano
NOOoOOoo i panowie sukces :D Tak jak mowiliscie pin nr 7 i masa z samochodu i sukces :D Raz jeszcze wielkie dzieki I pozdro :modlitwa: :D