Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy ktoś spotkał się z takim problemem że woda ściekająca rynienkami (z pasa przedniego i z nad drzwi) Gromadzi się w progach i dostaje się do środka samochodu???

Ponieważ ja mam taki problem samochód miał robione progi zanim go kupiłem. czy oryginalnie są w nich jakieś dziury odprowadzające wodę?? Jeśli tak to gdzie?? Może ktos ma jakieś zdjęcie?? Jak to możliwe ze się tam dostaje???

Proszę o pomoc bo samochód chce doprowadzić do idealnego oryginału. Myślę ze ktoś pozalepiał te dziury do odprowadzana wody tyko nie wiem gdzie ich szukać.

Diagnostyka komputerowa BMW dobrze ,tanio i solidnie 666109990 GG 230614
Opublikowano

Wiec nikt nie może zajrzeć pod auto i opisać czy są jakieś odpływy czy nie??

HELP

Opublikowano
to mam ale chodzi czy są jakies małe dziorki do odprowadzania wody bezposrednio z progow (chodzi o dzorki tuz za nadkolem)
Opublikowano
Kiedys mialem taki problem z ktorym motalem sie miesiacami. Co prawda nie w BMW tylko w VW ale moze tez o to chodzi. Woda lala sie do srodka z powodu braku (lub porwanych) oslon w dzwiach pod tapicerka, ktore to powinny byc hermetycznie przyklejone do blachy dzwi.