Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
raczej nie duzy bo jeszcze wzmacniacz. A mialem kiedys alpharda 12-3Z i wzmacniacz Magnat The Rock 400 i baardzo fajnie to gralo. Teraz planuje wzmacniacz The Rock 600
Opublikowano

Witam,

niesprecyzowalem troche swojej poprzedniej wypowiedzi.

Mianowicie Alphard, Boschmann, Blaupunkt, Magnat to bardzo budzetowa klasa. Wszystko zalezy od wymagan. To robienia bum bum naprawde nadaja sie bardzo dobrze. Moce i parametry wyssane z palca ale to nie o to tutaj chodzi - ma łupac... i łupie...

Wiadomo, sa gusta, jesli komus to odpowiada to bedzie mi ciezko cokolwiek doradzic bo wiekszosc 30stek powyzszych firm łupnie podobnie...

Jesli zas chodzi o nieco zacniejsze glosniki, ktore maja system uzupelniac a nie walic na pol miasta to bardzo ciekawymi propozycjami sa 25cm JL Audio (jest kilka modeli), MDS 08 (20cm), Hertz ES250 (25cm) lub ES300 (30cm). Wszystko zalezy jednak, kto jaki rodzaj basu lubi i czego oczekuje. Wymienione przezemnie suby to koszt ~ 500 zł.

Opublikowano
Ja bym proponował jakiegoś małego Clariona - 20cm. Mam teraz takiego i jestem zadowolony. Oczywiście zależy czym go zasilisz. Nieduże pieniądze - gra na pewno lepiej niż Alfart i Magnat.
Opublikowano
mowisz ze masz klariona 20cm ale tez masz touringa i u Ciebie wszystko fajnie slychac u mnie niestety po zamknieciu bagaznika polowa znika mialem kiedys aktywna tube marki firma po zamknieciu bagaznika nic nie bylo slychac. Wiec jesli uzyje takiego ktury robi lup lup to to bedzie basik ktory tylko jest w tle. A co myslice o tym alphardzie red series 30cm ??