Skocz do zawartości

Witam!Jestem nowy&nowym posiadaczem BMW318i m40 92r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Narazie mozolnie wychodzi mi poruszanie się po waszym forum,więc sorki za przewinienia.Nabycie mojej jest ciekawą historią,ponieważ mam ją za kąpletne free!!!!Taki bonus od życia.Tak w skrucie to wychodziłem ją sobie.Przebywam w UK,koniecznie chcialem BMW,chociaż średnio mnie było na nie stać.Znalazłem wiec 318i stojącą na parkingu dosłownie porośniętą mchem!Z początku nie było kartki z ceną ale pewnego dnia pojawiła sie!Zadzwoniłem a babka krzykneła 650 funtów!javascript:emoticon(':jawdrop:')

SurprisedAle umówiłem sie na oględziny :? Ogolnoe to oglądałem samochód z 10 razy,zawsze z kimś innym.Drugiego dnia cena spadła do 375ł.Nie bez powodów,długo stała,nie miała taxu,lakier w opłakanym stanie,z rury siwy dym,0 mocy.Niby umówiłem sie na kupno,ale trzeciego dnia...(po co mi kłopoty?)i zrezygnowałem(wysłałem esa że nie bieri)a ona że za friko mi da :jawdrop: :dance: no to wziołem!pucowałem 2 dni(nawet,nawet)dałem w pi...na odmulenie,i śmiga.Jest pare Zeczy niepokoljących ale darowanemu sie nie zagląda :naughty: jestem wdzieczny dobra z niej kobieta.w razie problemów prfosze o pomoc.pozdrawiam zakochanych w bmw!!!! :cool2: [/img]

Opublikowano

Dobra opowieść!

Witam na forum! Zawsze znajdzie się ktoś, kto chętnie pomoże,a wiele jest już na temat tego auta napisane, więc zawsze warto poszukać :search:

Pozdrawiam serdecznie nowego właściciela!

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

Opublikowano
Ciekawa historia ja aktualnie rozglądam się za Porsche 944 jak ktoś chce oddać za darmo to chętnie przyjmę :D

Jest fajne autko do oddania.....Podolonez ale z silnikiem rovera...prawie jak porsche.Pali wiecej oleju niz paliwa...ma gaz...rdza w gratisie...stoi i blokuje miejsce parkingowe,ale za to robi za dom dla "bezdomnych" kotow...moze jest jakis chetny?? :lol: