Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam taki problem. chciałbym zrobić sobie lusterka chromowanie w swojej bejcy, takie jakie są w audi s8. fajnie bedzie wygladać, bo auto jest ciemne i jest na feldze z polerowanym rantem, wiec ładnie bedzie sie wszystko zgrywać.

nakładek chromowanych do e38 nigdzie nie moge znaleźć, wiec pomyślalem ze może ktoś już chromował cos kiedyś i wie czy warto sie w to bawić. chodzi ogólnie o efekt takiej pracy. moze tez ktos z okolic gorzowa zna miejsce gdzie mozna to profesjonalnie zrobic?

dzieki

Opublikowano (edytowane)
Pochromuj sobie skrzynie,to dopiero zajawka :mrgreen: W E-32 jeszcze chromy na lusterkach by przeszły,ale E-38 będzie wyglądać odpustowo. Edytowane przez losiu75
Opublikowano
chcialem miec kiedys wlasnie chromowane lusterka az ktos mnie wyprzedzil - w mojej miejscowosci jezdzi czarna e 38 z chromowanymi lusterkami i do calosci auta wyglada to tak jak dorabiane na sile. po prostu razi w oczy. ja wyzdrowialem w jednej chwili z tych lusterek. takie cos pasuje do auta ktore ma duze ilosci chromu w wielu miejscach np. jaguar albo jakies amerykanskie auta.
Opublikowano
ja chcem kupic nowe obudowy i je pochromować. wtedy wrazie gdyby tandetnie wygladało bede mogł wrócić do tych w kolorze nadwozia. mam tylko dylemat czy platstik da sie ładnie pochromować
Opublikowano
ja chcem kupic

zajebisty koles jestes...ale nie rob tego tej pieknej e38..

na pytanie ktore BMW mam kupic...odpowiedz jest tylko jedna...

E 38 - p o l e c a m

a jaki silnik... nie wiem..ale stan musi byc rewelka

Opublikowano
witam

nakładek chromowanych do e38 nigdzie nie moge znaleźć

dzieki

To już to powinno dać ci myślenia,że do tego auta to nie pasuje.

Opublikowano
Powiem Ci tak moj kuzyn chromował lusterka w nissanie murano to kicha 2-3 miechy wytrzymały a potem to takie obdarciuchy ale nie wiem czy to zalezy od zakładu jak robi czy jest mozliwosc zrobiic to na perfect jemu przynajmniej tak niezrobili :duh: