Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dla mnie sprawa dziwna Facet dopiero co wymienial plyny itd itp wiec troszke kasy wlozyl a nagle sprzedaje bo potrzebuje kasy na inwestycje ? I oferta cenowa wazna do konca lipca ? Dla mnie co podejzane ale moze sie myle
Opublikowano

oglądałem ją rok temu cena była chyba taka sama

jeżdzi nia młody chłopaczek generalnie NIE KUPOWAĆ

ale do żeczy

w leflektorach były muchy :D bo jak twierdził włożył 100 watówki i popaliło mu lampy więc żęby się chłodziły pozdejmował dekielki w celu poprawienia chłodzenia tychże

szyba od kierowcy inna niż u pasażera

przerabiana z automatu na manual

w środku nawet jej nieposprzątał ( jak jechałem ją obejżeć)

silnik może i sprawny chociaż jak mnie przewióżł po tym Sędziszowie to nie wiem czy zawieszenie to jeszcze znosi czy już go niema

zderzaki miały pełno odprysków twierzdził że to po zimie

z tego co pamiętam w zeszłym roku też potrzebował na inwestycje

Opublikowano

Witam, właśnie miałem okazję obejrzeć i przejechać się tym autem. Byłem napalony, miało to być moje pierwsze bmw,fajnie wygląda i dobrze wyposażona, ale na szczęście zdrowy rozsądek nakazał nie kupować.

Otóż dlaczego:

1. bita z przodu i z tyłu, cala malowana, podłużnice były robione i wyglądają średnio

2. tylne prawe nadkole - rdza i szpachla - druciarstwo

3. z przodu nie pomalowane/nie wyczyszczone ślady szpachli

4. tylna szyba wyjmowana - podarta uszczelka

5. bardzo niska - podobno oryginalne zawieszenie, może i tak jest, ale na żaden krawężnik nie wjedziesz, na progi zwalniające trzeba bardzo uważać

6. Klima działa ale wiatrak od niej nie działa (podobno niedawno działał i to kwestia naprawy kabla zerwanego), coś tam przy kablach było mocno kombinowane/drutowane

7. most troszkę cieknie, nie dużo ale...

Silnik wydaje się zdrowy, ładnie się zbiera na gazie (gaz normalny :/), na paliwie lubi szarpnąć (druga sonda do wymiany).

Jak ktoś nie jest wymagający i chce "fajną brykę" jako drugie, trzecie auto czy ma kasę ze zmywaka z anglii na wydanie luźną ręką to o.k. i pewnie znajdzie nabywcę, ale ja jednak szukam czegoś na dłużej, bo przywiązuje się do samochodów.

Pozdrawiam

BOR