Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poratujcie :modlitwa: , dlaczego mi się wyświetla alarm od stanu płynu chłodzącego i stanu płynu do spryskiwaczy jeśli mam wszysko pełne, czy mogą być uszkodzone czujniki, jak powinny wskazywać na mierniku - rozwarty czy zwarty.

Pozdrawiam

Opublikowano
czujnik od poziomu płynu chłodzącego to typowa usterka w e32!

Czy można go naprawić czy nadaje się tylko do wymiany :?: , a czujnik od płynu spryskiwaczy :?: , też typówka :?: .

Pozdro

Opublikowano
czujnika raczej nie naprawisz ten od płynu chłodzącego to koszt ok 80 zł a od płynu od spryskiwaczy nie spotkałem się żeby niedziałał !

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano

ten od spryskiwaczy to jest od str blotnika,wcisniety z uszczelką,ja mialem nalot na nim jakby kamień,pomoczyl sie w occie i zeszlo,dziala-wygląda jak spinacz,jak za malo to otwarty,jak dużo to zamknięty

ten od chlodniczego, dziala cos jak plywak w kiblu-bolec w dół i na nim osadzony taki pusty walec,co plywa gora-dół,ale co tam ma zwierać to nie zaskoczylem jak dziala