Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy można wymienić same gumki od zaworów nawiewu :?: , takie skośne , które regulują przepływ wody do nagrzwnicy, mam troche zmurszałe i przepuszczają(gorąco :oops: ), czy ktoś już to robił :?: .

Pozdrawiam

Opublikowano

a czy ktoś Ci zabroni to zrobić?

:mrgreen:

tak a nawet trzeba je wymienić, dobrze dają sobie radę zamienniki od baterii wodnych z OBI :norty:

obecnie Alfa 156 GTA SW
Opublikowano

Dzięki

Właściwie masz racje :cool2: , kto mi kurde zabroni.

Dzisiaj podskocze do OBI i kupie te uszczelki, nigdy bym na to nie wpadł :jawdrop: .

Czy one mają jakieś oznaczenie :?: czy są to typówki .

Pozdro :modlitwa:

Opublikowano
podepne się pod ten temat-czy jeśli mi dmucha gorące powietrze, to też mam do wymiany te uszczelki? Bo nawet jesli mam ustawione nadmuch zimny, to i tak starsznie ciepłe leci-oczywiście nie na klimatyzacji-na klimie leci zimne...
I'm in love, but don't tell my real Love :D Alpina...
Opublikowano

Witam

U mnie z początku nie było sterowania zaworów, (padnięty panel sterowania :jawdrop: ) , wymieniłem panel i było w miarę dobrze, teraz mószę wymienić te gumki w zaworach, bo leci takie letnie powietrze.Wiem że temat był już poruszany na forum, jak by ci się chciało to poszukaj pod tematem Ciepłe powietrze.

Pozdro