Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam prośbe o porade ponieważ strasznie ryczy mi jak dodam gazu i ogułem przy niedużej prędkości obrotowej troche muli nawet za bardzo podejżewam że padł kat znaczy wiem bo jest spaw na nim jakby ktoś wycią dziure i zaglądał pare osub powiedziało mi że ktoś wyją z niego ceramike i dlatego tak ryczy i prawdopodobnie jest przytkany zaraz za katem jest jakiś tłumik i na końcu.

Chciałbym kata wywalić i wstawić rure oczywiście chciałbym mieć tłumik pszelotowy tylko niewiem ten tłumik co mam środkowy czy to jest pszelotowy, tłumikowiec mi powiedział że u mnie powinna być jedna puszka znaczy kat pełniący odrazu role tłumika przelotowego no i niewiem czy ten tłumik co jest u mnie za katem to pszelotowy czy nie i czy go też wywalić

Tylko BMW jest samochodem , inne auta to wyrób samochodo-podobny.
Opublikowano
Witam Mam prośbe o porade ponieważ strasznie ryczy mi jak dodam gazu i ogułem przy niedużej prędkości obrotowej troche muli nawet za bardzo podejżewam że padł kat znaczy wiem bo jest spaw na nim jakby ktoś wycią dziure i zaglądał pare osub powiedziało mi że ktoś wyją z niego ceramike i dlatego tak ryczy i prawdopodobnie jest przytkany zaraz za katem jest jakiś tłumik i na końcu.

Chciałbym kata wywalić i wstawić rure oczywiście chciałbym mieć tłumik pszelotowy tylko niewiem ten tłumik co mam środkowy czy to jest pszelotowy, tłumikowiec mi powiedział że u mnie powinna być jedna puszka znaczy kat pełniący odrazu role tłumika przelotowego no i niewiem czy ten tłumik co jest u mnie za katem to pszelotowy czy nie i czy go też wywalić

:mad2:

Opublikowano

Marko chodzilo o "pszelotowy" :D

a wracajac do tematu to powino wygladac tak

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CG11&mospid=47451&btnr=18_0227&hg=18&fg=10

przynajmniej u mnie tak wygląda.

a czemu lepiej uniwersalny kat niż przelotówka?

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

!!!Aktualizacja 05.08.2008 !!!

Opublikowano
niestety właśnie u mnie wygłąda to inaczej jest jedna bańka to kat a zaraz za nią jest środkowy potem rura miejsce rosłonczenia i rura z tłumikiem końcowym
Tylko BMW jest samochodem , inne auta to wyrób samochodo-podobny.
Opublikowano
Ja dzis wywalilem kata poniewaz sie rozlecial przy 200km\h i wstawiono mi strumienice.mam tylko nadzieje ze nie bedzie sie gorzej jezdzilo niz z katem