Skocz do zawartości

e39 marne oryginalne audio czy profesional cos pomoze ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem z oryginalnym radiem w e39 , mam radio buissnes ze zmieniarka ale gra to na prawde kiepsko , widzialem ze wystepowaly tez radia profesional i zastanawiam sie czy graja one lepiej czy zmiana na profesional cos pomoze ? lub inny pomysl jak polepszyc oryginalny sprzet audi w e39 touring , moze glosniki ? nie wiem sam . Slyszalem ze DSC lepiej gra ale czy da sie to podlaczyc bez wiekszych problemow .

mam nadzieje ze ktos juz znalazl jakies rozwiazanie tego problemu , zaznacze tylko ze chce pozostac przy oryginale , komputer pokladowy i te sprawy

Opublikowano
No tak tez myslalem , dzieki mimo wszystko :) . Pozostaje mi tylko ostatni pomysl , tj. znalezienie nie wielkiej tuby z wbudowanym wzmacniaczem i wejsciem po wysokim czyli mozna podlaczyc ja pod tylne glosniki , mialem kiedys taka tuba ale nieprzewidzialem ze sie przyda . To by troche poprawilo dzwiek , bo przedewszystkim brakuje niskich tonow