Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na tylnej kanapie mam trzy pasy, natomiast mam tylko dwa gniazda do zapięcia ich. Przeszukałem całą kanapę w szparach, w podłokietniku i nie znalazłem trzeciego gniazda :?: Chyba, że źle szukam, a być może tak jest :?:

był E34 525i, E39 528i

jest E60 530d

Opublikowano
A ja mam odwortnie mam 3 gniazda ale brak srodkowego pasa.Zagladalem w ta szpare gdzie powinien wychodzic ale go nie widac.Chyba musze rozebrac oparcie (kombi) i zobaczyc czy przypadkiem nie jest odciety :duh:
Opublikowano
Tez tak miałem. Trzeba grzebać blisko lewego gniazda, one są razem połączone. No chyba że ci brakuje prawego.
Opublikowano
Dzięki za podpowiedzi, już znalazłem :norty: Jednak nie było to łatwe, musiałem zdemontować podłokietnik, następnie za taki metalowy kawałek ( pasek ) blachy odchylić oparcie pośrodku maksymalnie do siebie, potem podnieść siedzenie ile się da do góry w okolicy lewego gniazda. Tu już brakowało rąk, bo musiałem wtedy puścić oparcie, które przycisnęło mi rękę i tą ręką szukałem pod podniesionym siedzeniem trzeciego gniazda, które było zawinięte maksymalnie pod siedzeniem w okolicy lewego gniazda. Trochę zadrapań na dłoniach, ale zadanie wykonane :roll2:

był E34 525i, E39 528i

jest E60 530d