Skocz do zawartości

Pasy bezpieczeństwa tylnej kanapy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na tylnej kanapie mam trzy pasy, natomiast mam tylko dwa gniazda do zapięcia ich. Przeszukałem całą kanapę w szparach, w podłokietniku i nie znalazłem trzeciego gniazda :?: Chyba, że źle szukam, a być może tak jest :?:

był E34 525i, E39 528i

jest E60 530d

Opublikowano
A ja mam odwortnie mam 3 gniazda ale brak srodkowego pasa.Zagladalem w ta szpare gdzie powinien wychodzic ale go nie widac.Chyba musze rozebrac oparcie (kombi) i zobaczyc czy przypadkiem nie jest odciety :duh:
Opublikowano
Panowie cierpliwosci zycze. :norty: Ja znalazlem :dance: Kto i po co je tak upycha?Nie wiem.

Pozdrawiam faraon72

aujourd'hui, demain, toujours BMW

http://images29.fotosik.pl/57/241caa6004072ad7.jpg

Zobacz moja Bunie http://bmw5er.pl/viewtopic.php?t=223

Opublikowano
u mnie byl pod siedzeniem i dopiero jak je sciagnalem to go znalazlem powodzenia :cool2:
Opublikowano
Tez tak miałem. Trzeba grzebać blisko lewego gniazda, one są razem połączone. No chyba że ci brakuje prawego.
Opublikowano
A ja nie szukałem - poprostu tam były - może poprzedni właściciel znalazł heheh
Opublikowano
  • Autor
Dzięki za podpowiedzi, już znalazłem :norty: Jednak nie było to łatwe, musiałem zdemontować podłokietnik, następnie za taki metalowy kawałek ( pasek ) blachy odchylić oparcie pośrodku maksymalnie do siebie, potem podnieść siedzenie ile się da do góry w okolicy lewego gniazda. Tu już brakowało rąk, bo musiałem wtedy puścić oparcie, które przycisnęło mi rękę i tą ręką szukałem pod podniesionym siedzeniem trzeciego gniazda, które było zawinięte maksymalnie pod siedzeniem w okolicy lewego gniazda. Trochę zadrapań na dłoniach, ale zadanie wykonane :roll2:

był E34 525i, E39 528i

jest E60 530d