Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
witam wszystkich jestem nowy..... :D i od grudnia posiadzaczeb betki E36 325 TD 92.Rkupiłem ją z uszkjodzona poompą wtryskową!!! dałem do regeneracji .. i koles zrobił ale tylko na jakiś tydzień!!!! szła przez chwile spoko !! ale się skończyło!!! pozniej pojechałem gdzie indziej i wymieniłem pompę na nową z bosh-a!!! ale cos jest nie tak autko nie chce sięzbierać czasami na obroty!! nie reaguje na pedał gazu :( kolesie mi powiedzieli ze to moze byc wina katalizatora bo ostatnio jak byłem na trasie to stasznie kopcił!! az miałem kawałki jakieś czarne na tyle!!!! I NIE WIEM CO MOZNA ZROBIĆ W TEJ SYTUACJI?? CZY WALNĄ JAKIŚ CZUJNIK...?? PROSZE O POMOC POZDRAWIAM :cool2: Edytowane przez lepek
Opublikowano
przepraszam bardzo za wyrazenie ...... :oops: :oops: włanie myslę o tym zeby wyciagnąć bebechy z katalizatora!! turbina była sprawdzana i słychać ją :D więc myślę ze to nie to?? a mogł paść jakiś czujniki??
Opublikowano
Ja bym najpierw rozebral wydech. Jezeli to nie pomoze, to sprobowalbym sprawdzic przez zlacze diagnostyczne, czy nie ma jakichs bledow. Mozna to zrobic niekoniecznie w ASO, coraz wiecej mechanikow ma urzadzenia do sprawdzania takich rzeczy.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
tak co byłem u tych kolesi co wimieniali mi pompę był podłaczony! ale powiedział ze nie ma zadnych błedów!!! ale zaczne od wydechu .... dzięki!!
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
nio sprawdziłem wydech i przebiłem katalizator ale nic nie pomogło :( prosił bym o jakiś rady moze byc jakić czujnik uszkodzony??